Over ons


Opgegroeid in het hart van het Salzburgerland, hebben wij een sterke verbinding met de tradities van onze regio. Wij zien het als onze plicht om jullie, als onze gasten de regio van haar beste kant te tonen. Wij hebben een gemotiveerd en fijn team, daar zijn wij trots op. De teamspirit is belangrijk en bovenal: voor ons zijn de gasten als familie. Voor ons is dat het hoogst haalbare als jij dat zo hebt ervaren tijdens je verblijf in Zell am Zee - Kaprun.

Wij wensen je fijne en relaxte dagen in Zell am See – Kaprun.

Alexander Heitzmann

COO

“Geboren al kin van de bergen, werken wij voor onze gasten met de slogan: de bergen op zijn allerbest. Net als tijdens een bergtocht, zorgen wij voor de perfecte voorbereiding en een excellente uitvoering. Voor mij het het bereiken van de top gelijk aan een tevreden en uitgeruste gast bij het vertrek. Dit doel geeft mij “elke dag weer de nodige energie tekens weer mijn uiterste best te doen.”

Vera

de eerlijke goedmoeder

“Zodra de zon boven de bergen van Zell am See verschijnt, start je de dag met een glimlach”. Het leven is net als een vakantie te kort om er niet voluit van te genieten. Een positieve houding en een grote dosis motivatie geeft ons telkens weer een de energie om altijd klaar te staan voor onze gasten.”

Thomas

Facility management

“De wensen van onze gasten zijn onuitputtelijk, vandaar onze slogan: alles is mogelijk. Naast de ontwikkeling van de software, is de hardware minstens zo belangrijk. Ik zorg dat beide op het hoogste niveau functioneren.”

Lukas nindl-leitgöb

CEO

“Gastvrijheid zit in onze DNA. Opgegroeid tussen de bergen en en water, weten wij precies waar onze gasten voor komen en naar op zoek zijn. Aarde, water en lucht. Omdat wij altijd met ons voeten op de aarde zijn blijven staan is de lucht en het water bij ons zuiver en puur. Vanaf het moment dat mijn grootouders de eerste gasten in 1950 verwelkomde, was het slechts een kwestie van tijd dat ik deze waardevolle traditie mocht voortzetten.”