Terugbetaling bij grenssluiting

Zoals u gewend bent, bieden wij u 100% transparantie. Mocht u in de Winter van 2020/21 niet naar Zell am See-Kaprun kunnen komen, omdat de grenzen gesloten zijn, of omdat er een uitgebreide lockdown plaatsvindt, krijgt u 100% van de boeking som retour. Niet in de vorm van een Voucher, maar in geld.

Belangrijk: dit geldt alleen voor directe boekingen gemaakt op onze eigen website. Mocht u via een portaal of en ander kanaal boeken dan gelden de regels van het desbetreffende kanaal. Wij bieden u in ieder geval zorgeloos boeken en een zorgeloos verblijf.

Reisbeperking - gratis verschuiven

In het geval dat er een reisbeperking geldt, dan garanderen wij u het boeken zonder risico: als u door een reisbeperking niet kunt aankomen, dan krijgt u een voucher voor een volgend verblijf. Het is aan u wanneer. Uw betaling wordt met een volgend verblijf verrekend, ervan uitgaande dat uw gewenste data nog beschikbaar zijn. Gelukkig is er een grote keuze aan appartementen en chalets in Zell am Zee-Kaprun. Let op: de prijzen kunnen per seizoen sterk verschillen. Boeken via onze website geeft in ieder geval altijd meest gunstige prijs.

Een zorgeloze Vakantie 2021/2022 boeken, ook bij grenssluiting of lockdown! Meer info hier: