Algemene voorwaarden


Afdruk

we gmbh
Turmgasse 1
5700 Zell am See
ATU74352158

CEO: Lukas Nindl-Leitgöb

+43 664 635 8787
we@we-rent-apartments.com

Bank
Owner: we gmbh
Bankname: Bankhaus Carl Spängler
IBAN: AT40 1953 0100 0002 9460
BIC: SPAEAT2S

 

algemene voorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op elke contractuele relatie tussen u (de klant) en het bedrijf dat we gmbh verhandelen als "we-rent-apartments". De klant aanvaardt deze voorwaarden namens elk genoemd lid van de partij wanneer een reserveringsaanvraag wordt gedaan.

1. Boeking, contractuele relaties, kosten en betalingsvoorwaarden

Voor al onze huurwoningen kunt u telefonisch, schriftelijk of online reserveren. U ontvangt per omgaande een schriftelijke bevestiging van uw reservering.

De huurder wordt vervolgens verzocht om een ​​geldige creditcard te regelen om een ​​aanbetaling van het aanbetalingsbedrag genoemd in punt 7 te blokkeren. Uw contract met we gmbh komt tot stand na ontvangst van de bevestiging. De daadwerkelijke beschrijving van de woning kan afwijken van die op de website, met betaling van uw aanbetaling gaat u akkoord met het contract op basis van de reserveringsbevestiging. Als er binnen 5 werkdagen geen aanbetaling kan worden gereserveerd (validatie van creditcard), beschouwen wij gmbh (we-rent-apartments) de reservering als ongeldig.

annuleringsbeleid vanaf vandaag tot 01.05.22 & 08.07.22 tot 03.09.22 .08.2021 & vanaf 24.12.22: 

De huurder kan de boeking tot 30 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst worden 100% annuleringskosten van de accommodatieprijs in rekening gebracht.

annuleringsbeleid van 02.5.22 tot 07.07.22 & 04.09.22 tot 23.12.22: 

De huurder kan de boeking tot 5 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 5 dagen voor aankomst worden 100% annuleringskosten van de accommodatieprijs in rekening gebracht.

De boekingsvoucher wordt u toegestuurd na ontvangst van de aanbetaling, of bij boeking op korte termijn na ontvangst van het totale bedrag. Deze voucher dient bij aankomst te worden overhandigd aan de feitelijke eigenaar van het appartement of aan we gmbh (we-rent-apartmetns).

2. Diensten en prijzen

De vermelde prijzen zijn per dag voor het gehuurde, inclusief meubilair, gebruik van keukengerei, enz. En redelijk brandstofverbruik. De minimale huurperiode is doorgaans 7 dagen, met aankomst en vertrek op zaterdag van elke week, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven in de ingediende documenten. Prijsinformatie geeft volledige details van extra kosten die wel of niet zijn inbegrepen, bijv. handdoeken, beddengoed, eindschoonmaak en gemeentelijke belastingen. Indien deze niet bij de prijs zijn inbegrepen, worden de bedragen bij de huur in rekening gebracht. Niet inbegrepen in de huurprijs en contant te betalen wanneer u uw bestemming bereikt, zijn eventuele aanvullende diensten die u aanvraagt, bijv. extra schoonmaakkosten, extra beddengoed, extra brandstof voor verwarming, huisdieren, etc.

3. Veranderingen in prijs en diensten

De huurwoningen worden zorgvuldig beschreven en de prijzen worden dienovereenkomstig bepaald. Af en toe kan er echter enige variatie in prijzen of diensten nodig zijn. In dat geval wordt u uiterlijk bij het boeken op de hoogte gesteld. Indien er verschillen worden geconstateerd tussen gegevens op de homepage, aanbieding en die in de reserveringsbevestiging, is de overeenkomst die op de reserveringsbevestiging is aangegaan bindend. Mochten er na het sluiten van het contract aanzienlijke wijzigingen optreden in de dienstverlening, dan heeft u het recht om binnen vijf dagen na ontvangst van de kennisgeving de overeenkomst te herroepen. Reeds gedane betalingen worden per omgaande g