Winter in Zell am See-Kaprun

Wellness mogelijkheden


Wellness in Zell am See - Kaprun

Laat je ziel bengelen

De skidag is voorbij, je voeten zijn koud. Het is tijd voor uw wellnessvakantie Zell am See-Kaprun. Een wellnessdag is de perfecte balans voor een actieve wintervakantie. Ontspanning is erg belangrijk in Zell am See-Kaprun. Daarom hebben we enkele wellnessvoorstellen voor onze gasten samengesteld.

De Tauernspa Kaprun – exclusieve wellnessvakantie Zell am See-Kaprun!

Wellnessurlaub Tauernspa

De Tauernspa Kaprun biedt 11 zwembaden, 10 sauna’s en stoombaden op 20.000 m², evenals een eigen Kidstein SPA voor kinderen. Terwijl de kinderen ravotten in de waterwereld, ontspannen de ouders zich in de sauna – inclusief glijbanen en panoramasauna’s! Het aanbod wordt afgerond met gevarieerde actieve en ontspanningsprogramma’s voor uw wellnessvakantie Zell am See-Kaprun.

Onze gasten kunnen kiezen uit een scala aan massages en schoonheidsbehandelingen. En het allerbeste: terwijl jij ontspant, vermaken de kinderen zich onder begeleiding in de waterwereld. U kunt samen lunchen in het wellness-restaurant “Genussallee” of in de hotelbar “Gipfelstürmer” of u kunt genieten van een culinaire pauze met een breed scala aan smakelijke lekkernijen – zowel op het zonnige terras als in het gezellige interieur. Prijzen, openingstijden en nog veel meer vind je hier.

Adres: Tauern Spa Platz, 5710 Kaprun
Contact: office@tauernspakaprun.com, +43 6547 2040

Met het gezin in het overdekte zwembad in Zell am See

Wellnessurlaub in Zell am See

Het binnenzwembad van Zell am See – zwemmen en ontspannen onder één dak. Het overdekte zwembad in Zell am See is de iets goedkopere variant van de Tauernspa, voor iedereen die een wellnessverblijf van enkele uurtjes plant. Desalniettemin is er het volledige programma: 74 meter waterglijbaan, duiktoren, 25 meter zwembad en een peuterbad met piratenschip. Het aangrenzende saunalandschap rondt het aanbod perfect af: Buiten Kelo-bloksauna, sauna frisse luchtbinnenplaats met droge Kneipp-zone, biologische kruidensauna, Finse sauna, pekelstoombad, infraroodcabine en diverse belevingsdouches.

Tip van Vera: In het recreatiecentrum is er ook een jeu de boules baan, evenals een restaurant dat u na het zwemverblijf kunt bezoeken. Het volledige aanbod vind je hier.

Adres: Steinergasse 3-5, 5700 Zell am See
Contact: zell@freizeitzentrum.at , +43 6542 785

Door te vragen – KLIK HIERLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *