Winter in Zell am See-Kaprun

Wellness vakantie in Zell am See-Kaprun


Wellnessurlaub

De situatie: we zijn terug van een vermoeiende skidag of een van de vele andere winteractiviteiten in de regio. Daarom willen we niets liever dan een hete saunasessie of zelfs een ontspannende massage. De wellnessaccommodaties die wij verhuren zijn perfect uitgerust voor uw wellnessvakantie in Zell am See en in Kaprun.

In eerste instantie bieden wij veel hideaway chalets en appartementen in Zell am See en Kaprun met privé sauna met alle mogelijke voorzieningen. Daarnaast hebben we veel appartementencomplexen met gemeenschappelijke SPA-ruimtes en ontspanningsruimtes. Ze zijn altijd voorzien van een keur aan geuren en extra handdoeken. U kunt zelf uw perfecte wellnessavontuur kiezen. We zorgden voor een link met een selectie van onze wellness units:

ONZE KEUZE UIT WELLNESS APPARTEMENTEN EN CHALETS

Wellness Chalet in Kaprun
What a nice Sauna!

Bent u op zoek naar nog meer verdragen? Natuurlijk kunnen we ook helpen met het organiseren van een mobiele massage. De masseur komt gewoon langs uw accommodatie. Hier vindt u een link om uw afspraak te maken.

Tauern Spa Kaprun en overdekt zwembad Zell am See

Kiest u voor een accommodatie zonder wellness dan hebben wij natuurlijk veel alternatieven voor slecht weer dagen. De oorspronkelijke betekenis van de term SPA vindt zijn oorsprong in de Latijnse taal. Het betekent „sanus per aquam“ wat zich vertaalt in: gezond met water. En ja, we hebben het meest zuivere water in Zell am See en Kaprun.

Tauern Spa Kaprun

De Tauern Spa in Kaprun is het hoogtepunt van uw wellnessvakantie Zell am See en Kaprun op meer dan 20.000 m². Onze gasten kunnen vinden: 12 verschillende zwembaden. 10 sauna’s en stoombad. Kinderen SPA Kidstein (vanaf 3 jaar). Actieve en ontspanningsprogramma’s. Culinaire momenten in restaurants en bars. Hier een overzicht van de sauna-highlights: Finse sauna, kruidenbad, biosauna, de Sole Lanconium, het aromatisch stoombad en uitgestrekte ontspanningsruimtes. De exacte openingstijden van alle gebieden en een prijslijst vind je hier.

Start uw navigatie hier: Tauern Spa Platz 1, 5710 Kaprun.

Indoor swimming pool Zell am See

Het binnenzwembad is uitgerust met: Een enorm sportzwembad en duikplatform. Glijbaan en kindergedeelte. Terwijl uw kinderen het druk zullen hebben, is het tijd om te ontspannen voor de ouders. Ze kunnen gebruik maken van de aparte SPA-ruimte: Kelo Sauna. Saunaruimte. Frischlufthof. Bio kruidensauna. Finse sauna, enig stoombad, infraroodcabine en verschillende belevenisdouches. De openingstijden en prijzen vind je in deze link.

Start uw navigatie hier: Steinergasse 3-5, 5700 Zell am See

Wellness and Massages in Zell am See-Kaprun

Wellness in de zomer: bergmeren en Kneipp-watertrappen

Stuwmeer Plettsaukopf Zell am See

Ja, je hebt het goed gehoord! In Zell am See-Kaprun geniet je niet alleen in de koude tijden maar ook in de zomer van wellness. Via Schüttdorf bereikt u het stuwmeer Plettsaukopf. De tweede optie is om te starten in het centrum van de stad. Voor iedereen die niet wil lopen, kan zelfs de kabelbaan City Express naar het middenstation nemen. Eenmaal aangekomen vindt u naast het station de kinderspeeltuin. Als iedereen uitgeput is, kun je beginnen met het wellnessgedeelte. Of je direct in het meer springt of het alleen met je voeten probeert, is jouw beslissing.

Verkrijg de exacte locatie hier: 47°18’54.5″N 12°46’20.2″E

Klammsee Kaprun

De Klammsee Kaprun biedt wellness voor de zwaarste. Zou jij het aandurven om in koud water van 10 graden te springen? Geen zorgen, er zijn genoeg plekken om gezond Kneipp-water te betreden. Het zou gewoon perfect moeten zijn om uw vermoeide voeten te herstellen van een vermoeiende wandeling. De mooiste weg omhoog is via de kloof Sigmund-Thun Klamm. Bij de opslagmuur ga je linksaf om het pad omhoog op de Bürgkogel te volgen. Wij garanderen een schitterend uitzicht! Het alternatief is om uw auto mee te nemen. Als u de “Jagawirt” passeert, slaat u rechtsaf om te parkeren. Daar vind je zelfs gezellige picknickplaatsen. Op vakantie voor uw wellnessvakantie in Zell am See en in Kaprun.

Haal de exacte locatie hier op: 47°14’57.2″N 12°44’11.2″ELeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *