Winter in Zell am See-Kaprun

Vakantie met een elektrische auto


De ideale accommodaties van we rent en de perfecte reisplanning met een elektrische auto in de regio

We rent geeft je een overzicht van appartementen en chalets in Zell am See-Kaprun die zijn uitgerust met oplaadpunten voor elektrische auto’s. Als eigenaar van een elektrische auto of Plug-in-hybride heb je keuze uit een breed aanbod aan accommodaties. Het belangrijkste is dat al onze stations zich direct bij de parkeerplaats van uw accommodatie bevinden. Daarom hebben we de doorbelasting ook in onze accommodatieprijs verwerkt. U vinkt eenvoudig vakantie met elektrische auto aan in onze zoekopdracht en krijgt een lijst met geschikte verblijven. Nog eenvoudiger is het om onze link hieronder te volgen en een keuze te maken uit onze selectie van appartementen en chalets met oplaadpunten. (stekker type2)

Als u de juiste accommodatie heeft gekozen, zijn er veel gedachten die u moet overwegen voor uw reis naar Zell am See-Kaprun. Is mijn auto volledig opgeladen? Wat is het reisbereik van mijn auto? Zijn er oplaadpunten op mijn reisroute? Hoe is de infrastructuur buiten mijn accommodatie in Zell am See-Kaprun? We hebben de antwoorden voor je:

Alleen met mijn elektrische auto in Zell Am See-Kaprun

Zo vindt u bijvoorbeeld laadeenheden bij de dalstations van de kabelbanen Schmittenhöhe en Kitzsteinhorn. Bovendien kunt u uw auto bij de stations achterlaten terwijl u geniet van het skiën in de winter of uw wandeling tijdens de zomer. Dit zijn de perfecte locaties als u een CSS- of een typ2-oplader gebruikt. We geven de exacte adressen voor uw vakantie met elektrische auto Zell am See:

Kitzsteinhorn: (4x Panoramabahn) Kesselfallstraße 64, 5710 Kaprun
Schmittenhöhe: (4x AreitXpress) Salzachtal-Bundesstraße 22, 5700 Zell am See

Salzburg AG Charging Card
Use the Salzbrug AG Charging Card or the App

Bovendien biedt de Salzburg AG het grootste netwerk van stations in het district Salzburg. Ze installeerden bijvoorbeeld units tot 150 KW in Zell am See en Kaprun. U kunt betalen met de laadpas van Salzburg AG of u downloadt eenvoudig de app. Of u nu geïnteresseerd bent in het overzicht van hun locaties of u wilt de app downloaden, klikt u op de volgende link.

ALLE STATIONS EN APP DOWNLOADEN HIER

Tesla Destination Charger in de regio

Als u met uw Tesla reist, heeft u de juiste vakantiebestemming in Zell am See-Kaprun gekozen. Desalniettemin rijd je in de Model S, Tesla Model 3, Tesla Model X of het nog te onthullen Model Y. We hebben een overzicht samengesteld van Tesla Destination Charger-units in Zell am See-Kaprun:

KLIK VOOR TESLA DESTINATION CHARGER IN DE REGIO

In Zell am See-Kaprun befindet sich eine große Auswahl an Tesla Destination Charger

Een netwerk van oplaadpunten op uw reis naar het Salzburgerland

Net als je vakantiebestemming vind je 29 wegrestaurants met oplaadpunten aan de Oostenrijkse snelweg bij Asfinag. Gemiddeld is één station van 50 tot 350 KW alle 100 kilometer te vinden. Opnieuw dekken de stekkertypes de meest voorkomende. Deze omstandigheden geven onze gasten de perfecte gelegenheid om hun komst te plannen.

Komend op de snelweg A10 vanuit de richting Salzburg:
Ruststop Golling Ost, 5440 Golling an der Salzburg

Komende op de snelweg A12 vanuit de richting Duitsland via Kufstein:
Ruststop Angath Nord, 6300 Angath bei Wörgl

Komend op de snelweg A10 vanuit de richting Karinthië:
Ruststop Eisentratten, Laggen 19, 9861 Eisentratten

HIER VIND JE HET OVERZICHT VAN DE STATIONS

Kende je de mobiliteitsbeurs INOCA in Zell am See?

Omdat het steeds belangrijker wordt om de lokale infrastructuur aan te passen aan de behoeften van de gasten, hebben we de eerste acties in de regio ondernomen. Het bestemmingsmanagement weet heel goed hoe belangrijk schoon energietoerisme zal worden. Om die reden is Zell am See de perfecte locatie voor een van de grootste elektrische mobiliteitsbeurzen van het land: de IONICA. Het evenement vindt plaats in het groene hart van de Alpen, tussen gletsjer en meer. Daarom verzamelen we gerenommeerde sprekers om de toekomst van groen toerisme te bespreken. Verder is er een breed scala aan activiteiten ter plaatse op basis van de elementen aarde, water en lucht.

ALLE DETAILS ZIJN HIER TE VINDENLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *