Winter in Zell am See-Kaprun

Vakantie met uw hond


Urlaub mit Hund

Vakantie met je hond

Maakt uw hond deel uit van het gezin? Je beste vriend vergezelt je overal en daarom is een vakantie met je hond een must? Het vinden van een geschikte accommodatie in Zell am See-Kaprun voor jou en je trouwe viervoeter is niet zo eenvoudig. Dus als je geen concessies wilt doen aan de accommodatie of je beste vriend (in) thuis wilt laten, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vakantie met je hond

Hondvriendelijke accommodaties | Vakantie met je hond

Een nieuwe vakantieregio verkennen zonder uw hond is maar half zo leuk? Als hondenliefhebbers kennen wij dit gevoel natuurlijk, dus een vakantie met uw hond is mogelijk in bijna al onze appartementen & chalets in Zell am See-Kaprun.
Bij aankomst treft uw trouwe viervoeter een knus dekentje en een waterbak aan. Dus als u ons van tevoren laat weten over uw hond, dan bereiden wij alles voor!

Hier vindt u -> ONZE HONDVRIENDELIJKE ACCOMMODATIE

hondvriendelijke accommodaties

Hondenweide, ga wandelen & Co

Wilt u met uw hond op vakantie high gaan? Dan hebben we talloze prachtige wandelroutes in onze omliggende bergen. Tot aan de Schmittenhöhe, Maiskogel, Kitzsteinhorn of de Schwalbenwand! Wil je gewoon genieten van het geweldige panorama, dan is een wandeling langs de Zeller See altijd een aanrader. Aan de lijn kan uw trouwe metgezel gaan en staan ​​waar ze willen. Er zijn 2 openbare hondenruimtes in Zell am See-Kaprun om met medehonden te spelen.

Klik hier voor de HUNDEWIESE IN ZELL AM SEE
Klik hier voor de HUNDEWIESE IN KAPRUN

Hondenverzorging tijdens de vakantie

Misschien wilt u tijdens uw vakantie met uw hond iets doen met uw familie of vrienden. Skiën, een rondje golf spelen of naar een restaurant gaan. Als het langer duurt, hebben we geweldige hondenoppas in onze regio! De geliefde viervoeters worden goed verzorgd, terwijl u alleen iets kunt doen met uw familie of vrienden.

KADDIS PFOTENDIENST (Maishofen)
BEATES HUNDEBETREUUNG (Taxenbach)

Mocht u nog tips nodig hebben voor het plannen van uw vakantie in Zell am See-Kaprun, dan helpt onze VERA u graag verder!

VERA’S TIPS VOOR DE ZOMER
VERA’S TIPS VOOR DE WINTERLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *