Zell am See-Kaprun

Vakantie aan het meer


Urlaub am Zeller See

Vakantie aan de Zeller See

Voel je je tijdens vakantie altijd aangetrokken tot het water? Of het nu meer of zee is, verkoeling op hete zomerdagen is een must voor jou? Verveel je je hetzelfde uitzicht op de open zee? Wil je wat meer actie? Dan bent u met uw vakantie aan de Zeller See aan het juiste adres. De Zeller See (een van de zuiverste meren van Oostenrijk) wordt omgeven door een fantastisch bergdecor op 750 m boven zeeniveau. M. en bereikt in de zomer tot 25 graden Celsius. Hierdoor is hij ideaal om af te koelen op warme zomerdagen.

Geniet van uw vakantie in een van onze appartementen of chalets direct aan het meer of op loopafstand van het meer.

ONZE MEER APPARTEMENTEN & CHALETS

Chalet aan het meer

Activiteiten aan de Zeller See

Naast de 4 openbare badstranden rond de Zeller See zijn er natuurlijk een aantal manieren om van uw vakantie aan de Zeller See te genieten.

Wie het rustig aan wil doen, doet er goed aan een boottocht te maken op de MS Schmittenhöhe. De tocht duurt ongeveer 50 minuten rond de Zeller See. Er zijn heerlijke drankjes en lekker eten aan boord! Als u tijdens uw vakantie geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Zell am See, kunt u tijdens de reis naar de reisleider luisteren.
Wilt u zelf achter het stuur zitten, dan kunt u bij een van de verschillende verhuurstations uw eigen boot huren.

Meer actie nodig?

Populaire activiteiten op vakantie aan de Zeller See zijn stand up paddling (verschillende verhuurstations rond het meer), waterskiën bij EDI’S WASSERSKISCHULE, windsurfen en kitesurfen.

Boottocht op de Zeller See

Rondom de Zeller See

het is precies 11 kilometer te voet. Een geweldige hardlooproute, maar ook een wandeling te voet waard. Met geweldige restaurants en cafés direct aan het meer, kan de 11 kilometer gemakkelijk worden overwonnen met een paar stops.

Het mooiste uitzicht op de Zeller See geniet u tijdens uw vakantie vanaf de EBENBERGALM of de MITTERBERG in Thumersbach. Beide restaurants zijn te combineren met leuke wandelingen. Voordat u stopt bij de Ebenbergalm, kunt u een mooie wandeling maken naar de Plettsaukopf. Vanuit het centrum van Zell am See is het ca. 500 meter hoogte naar de Plettsaukopf. 1 à 1,5 uur bergopwaarts, afhankelijk van het tempo. De inspanningen worden beloond met een grote vooruitziende blik! Als u een maaltijd wilt verdienen in herberg Mitterberg, kunt u eerst de “Schwalbenwand” beklimmen. Net als bij de Plettsaukopf heb je een fantastisch panorama op de Schwalbenwand.

Heeft u nog hulp nodig voor uw vakantie aan het meer? Vera helpt je graag!

VERA’S TIPS VOOR DE ZOMERLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *