Winter in Zell am See-Kaprun

Rodelbaan in Zell am See – Kaprun


Rodeln in Zell am See

Rodelen als plezier voor het hele gezin

Een droom in het wit! Met het hele gezin op 2 lopers het dal afdalen – bij het rodelen in Zell am See – Kaprun komt geen gezinslid te kort. Wie niet een hele dag aan rodelen wil wijden, kan genieten van een zorgeloze dag skiën op de pistes en zich ‘s avonds verheugen op rodelpret onder schijnwerpers.

Vera’s top rodelbanen in Zell am See – Kaprun & omgeving:

  • Kohlschnait (Bruck)
  • Bramberg/Wildkogel (Bramberg)
  • Köhlergraben (Zell am See)
  • Maisiflitzer (Kaprun)

Rodelbaan Kohlschnait

Rodelen - Kohlschnait

Overdag of een romantische avond: rodelen bij Kohlschnait in Bruck an der Großglocknerstraße, op ongeveer 10 minuten afstand van Zell am See – Kaprun. Het gaat te voet of met de tractor over de verlichte weg tot aan de herberg Kohlschnait. Voor het fysieke welzijn met regionale specialiteiten voorziet men. Na een rustieke huttenavond gaat het met veel plezier richting dal. Toboggans zijn te huur. U vindt de link naar de aanbieding hier.

Facts
Duur: 0:30 uur klimmen
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Start: Bruck, Mitterhofstraße 9, 5671 Pichl

Rodelbaan Bramberg/Wildkogel

Rodelen in Bramberg

Als u niet bang bent voor een korte rit, ga dan naar Bramberg am Wildkogel. Daar neemt u de Smaragdbahn tot 2.100 meter, voordat u afdaalt op de langste verlichte rodelbaan ter wereld van 14 km. Zowel bij de start als op de weg naar de vallei zijn er haltes voor verfrissing. Toboggans en een rit met korting de berg op zijn verkrijgbaar bij het dalstation. Gewoonlijk is er een verlengde opstijging tot 18.30 uur op dinsdag en vrijdag.

Facts
Duur: 0:15 uur rit Smaragdbahn
Moeilijkheidsgraad: moeilijk
Start: Senningerfeld 1, 5733 Bramberg am Wildkogel

Rodelbaan Koehlergraben

Rodelbaan Zell am See

Een perfecte rodelbaan voor het hele gezin. Niet te steil en in een gematigd tempo gaat het van Schmittental langs de Köhlergraben naar Zell am See. In de winter rijdt er elke dinsdag een rodelbus van Zell am See naar het Schmittental, zodat u de rodelpret op de 1,5 kilometer lange rodelbaan kunt herhalen als u er na één rit nog niet genoeg van hebt.

Rodelslee verhuur in Zell am See

  • Sport Achleitner
  • Europsport Zell am See
  • Hotel der Waldhof
  • Hotel Stadt Wien

Facts
Duur: 0:15 uur rijden met de bus
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Start: TrassXpress dalstation, Zell am See

Rodelbaan Maisiflitzer

Rodelbaan in Kaprun - Maisiflitzer

Rodelplezier het hele jaar door! Alleen of met z’n tweeën kunt u met de “Alpine Coaster” tot 40 km/u van de Maiskogel afdalen. Je start vanaf de Maiskogel parkeerplaats. Eerst gaat u met de gondel naar boven, om vervolgens 1300 meter rodelplezier te beleven met de Maisiflitzer.

Facts
Duur: 0:15 uur met de gondel
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Start: Parkeerplaats Maiskogel, Kaprun

Wie geen piloot wil zijn maar alleen passagier op de slee, heeft de mogelijkheid van een geweldige rit met de paardenslee door het natuurgebied van Zell am See:

Paardenslee rit in Zell am See

Paardenslee rit in Zell am See

s Zomers met de koets, ‘s winters met de arrenslee: koetsritten Höllwerth nemen onze gasten na telefonische afspraak mee op een tocht door het winterlandschap van het natuurreservaat aan de Zeller See. De ritjes beginnen bij 55 euro. Of het nu gaat om koppels of grotere groepen, er is plaats voor maximaal 18 personen in de huifkar. Hier kunt u meer informatie vinden.

Adres: Kirchgasse, 5700 Zell am See
Contact: welcome@zellamsee-kaprun.com,
Telefoon: +436767344848Voor vragen – KLIK HIER

Ben je nog steeds op zoek naar de perfecte accommodatie voor jouw vakantie in Zell am See-Kaprun?
Klik hier voor onze vakantie appartementen & chaletsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *