Zell am See-Kaprun

Paragliding & parachutespringen in Zell am See – Kaprun


Paragliding in Zell am See

Luchtige hoogten
Actie sporten worden steeds populairder in Zell am See – Kaprun en het aanbod heeft zich overeenkomstig ontwikkeld. Dankzij het fantastische panorama en de omliggende bergen zijn actiesporten op grote hoogte zeer ingeburgerd geraakt. Paragliding & skydiving in Zell am See behoren nu tot de absolute topactiviteiten tijdens uw vakantie.

Vera’s top aanbieders voor de adrenaline kick:

Paragliding in Zell am See

Paragliding in Zell am See

De ervaring van paragliding vanaf de meest populaire bergen in de regio is dichterbij dan ooit tevoren! Zweef als een havik over de berghellingen van Zell am See-Kaprun en geniet van het uitzicht op de omringende natuur. Een garantie voor een onvergetelijke ervaring in ieder geval! Het bekendste vertrekpunt is op de Schmittenhöhe met landing in Fürth/Kaprun. FalkenAir is een van de meest gerenommeerde aanbieders in de regio.

Adres: Nikolaus-Gassner-Straße 79, 5710 Kaprun
Website: www.tandem-paragliding-zellamsee.com
Contact: josef.nindl@gmail.com
+43 664 441 4443

Parachutespringen in Zell am See

Skydive in Zell am See-Kaprun

De vrije val is het zuiverste gevoel dat de mens in de lucht kan genieten. Waarom niet in Zell am See-Kaprun? Met 200 km/u gaat hij richting de grond. Als je koel genoeg bent, kun je tegelijkertijd van het geweldige uitzicht genieten. Uiterlijk bij het zweefvliegtuig moet de spanning eraf zijn en is er tijd om de ogen te laten dwalen. Het startpunt is het vliegveld, waar een Cesna van Team Alpenfreifall in de hangar staat geparkeerd. Het volledige aanbod en de reserveringsmogelijkheden vindt u hier.

Adres: Kaprunerstraße 15, 5700 Zell am See
Contact: office@alpenfreifall.at
+43 650 680 3844

Voor vragen – KLIK HIER

Ben je nog steeds op zoek naar de perfecte accommodatie voor jouw vakantie in Zell am See-Kaprun?
Klik hier voor onze vakantie appartementen & chaletsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *