Zell am See-Kaprun

Paasvakantie 2023 in Kaprun


Lente skiën op de Kitzsteinhorn gletsjer

Tijdens uw paasvakantie in Kaprun garanderen wij u perfecte pistecondities voor het voorjaarskiën op de Kitzsteinhorn-gletsjer. De gletsjer is naar verwachting tot 29.05.2023 geopend. Wij verhuren de mooiste accommodaties direct aan de voet van de gletsjer. Of het nu gaat om studio’s, chalets of appartementen, wij bieden de beste directe boekingsprijs:

Prijs skipas & open pistes met Pasen in Kaprun

Van 11.04.-02.05.2023 geldt het voorjaarstarief vanaf € 64,00 per dag per volwassene, vanaf 02.05.2023 geldt het zomertarief vanaf € 55,00 per dag en zijn volwassenen, kinderen en jongeren goedkoper uit. Wist u trouwens dat u uw skipassen ook online kunt kopen?

Met Pasen blijft de Kitzsteinhorn meestal open tot Langwiedboden. Daarna zijn pistes mogelijk tot aan het Alpencentrum. (onder voorbehoud)

Paasspecials op de Kitzsteinhorn

En speciaal voor Pasen biedt de Kitzsteinhorn de volgende special. Kinderen gratis – 01.04. tot 10.04.2023. Gratis skipas voor kinderen (geboren vanaf 2007) bij gelijktijdige aankoop van een 4-daagse skipas van een ouder.
(geldig van 01.04. tot 10.04.2023 aan alle kassa’s op de Kitzsteinhorn).

Evenementen – Einde van het seizoen op de gletsjer

Het jaarlijkse lentefeest op de Kitzsteinhorn vindt dit jaar plaats van 29.04.-30.04.2023. Alle informatie over evenementen en het actuele wekelijkse programma vindt u op de informatiepagina van Zell am See- Kaprun.

Alternatief programma tijdens de paasvakantie in Kaprun

Er is geen enkele reden waarom je niet naar Zell am See-Kaprun zou komen, zelfs als je niet skiet. Langzaam worden de dagen langer en warmer, de eerste bloemen bloeien, de sneeuw in het dal wordt minder….. perfect voor een rondje Zeller See en daarna een stop in een van de vele cafés en restaurants.

Off-piste activiteiten in het voorjaar

  • Tandem Paragliding: Voor iedereen die de wereld van boven wil zien… Heeft u ooit gedacht aan een tandemvlucht die de paashaas zou kunnen brengen? Wij hebben hier de beste contacten als u onze prachtige regio eens van boven wilt bekijken, dit kan ook het hele jaar door. We hebben hier al een uitgebreid artikel over geschreven.
  • Fietsen: Wist je dat Zell am See-Kaprun direct aan het Tauern-fietspad ligt? In april en mei kun je hier al allerlei uitstapjes met de fiets maken. Wat dacht u van een ritje met de lokale trein naar Krimml en dan met de fiets terug? Bij onze partner Sport Bründl kunt u altijd tegen betaling fietsen huren.

Slecht weer programma Kaprun

Appartementen met wellness: Wist u dat sommige van onze appartementen een sauna of zelfs een whirlpool hebben? Nee? Perfect voor deze dagen. Ontdek hier

Onze provinciehoofdstad Salzburg is altijd een omweg waard, met zijn vele bezienswaardigheden en zijn gezellige cafés.

U kunt op een regenachtige dag ook het Nationaal Parkcentrum Mittersill bezoeken, hier komt u alles te weten over onze flora en fauna, maar het hoogtepunt is de adelaarsvlucht.

We hebben op dit moment nog beschikbaarheid, dus verzeker uw paasvakantie NU.

En we kunnen u nu al direct uw paascadeau geven, bespaar tot -20% met de code springski23Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *