Winter in Zell am See-Kaprun

Ontbijtservice Zell am See-Kaprun


Uiteraard in de appartementen en chalets die we rent

Zin in ontbijtservice Zell am See-Kaprun direct bij u thuis bezorgd? Geen probleem! Wij bezorgen vers gebakken brood uit de regio, The Gugglberger Bakery bezorgt rechtstreeks bij uw appartement of chalet door wij verhuren. Haar is hoe het werkt:

Breakfast service - Zell am See-Kaprun

Hoe werkt het? Kinderspel. Onze gasten bezoeken gewoon deze website https://www.baecker-zustellservice.at/ (u kunt het wijzigen in het Engels). Scroll naar beneden naar “Produkte” en selecteer de artikelen die u aan uw winkelmandje wilt toevoegen door op “In den Warenkorb” te klikken. Als u klaar bent, klikt u op het mandsymbool – “weiter zur kasse” – voer uw gegevens in (naam, achternaam en e-mail) – onder de titel “Wo wohnen sie im Urlaub?” selecteer Zell am See of Kaprun – onder titel “Ihre Urlaubsadresse” selecteer de naam van de appartementen, bijv. Seilergasse / we rent, Tevini / we rent, Birkhöfl / we rent, Villa Julia / we rent enz. Vul onder “Liefertermin” de gewenste datum in en selecteer vervolgens de betalingswijze.

Meestal wordt de ontbijtservice Zell am See-Kaprun mand uiterlijk 07.00 uur bezorgd.

We wensen je een goede start van je vakantie!

Pinzgauer Laiberl en andere gefokt – bestel of doe het zelf

Brood heeft een lange traditie in de Pinzgau-regio. Het is geen toeval dat op veel boerderijen oude stenen broodovens te vinden zijn. U kunt dit echter alleen boeken bij een klein aantal bed & breakfast accommodaties. Als u toch kiest voor een appartement of chalet om zelf te koken, kunt u het beste de “Pinzgauer Laiberl” bestellen bij de “Gugglberger Bäck”. Als je het leuk vindt, kun je ook thuis een voorproefje van het vakantiegevoel brengen. Hier is de link om de Pinzgauer Laiberl zelf te bakken. Naast deze lokale specialiteiten bieden de bakkerijen in de regio ook wit- en donkerbrood in alle variaties aan en dat wordt nog steeds met de hand gemaakt!

Vragen hebben – KLIK HIER

Breakfast Service in Zell am SeeLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *