Zell am See-Kaprun

Herfstvakantie 2022 in Zell am See


De beste herfstaanbiedingen voor een geweldige prijs in onze appartementen & chalets

De eerste loofbomen laten hun bladeren vallen en het herfstgevoel verspreidt zich langzaam. Het is tijd voor de herfstvakantie 2022 in Zell am See. Maar wat kun je nog meer doen in Zell am See in de herfst? Meer dan de meeste mensen denken. Alle informatie vindt u op deze pagina bij we rent Appartement & Chalets in Zell am See – Kaprun.

We hebben iets speciaals bedacht voor de herfstvakantie 2022: Wij bieden 10% korting op een verblijf van 6 nachten of meer en zelfs 15% korting op een verblijf van 10 nachten of meer. Klik hier om direct naar onze appartementen & chalets in Zell am See te gaan. Wanneer u de reisdatum invoert, is de totaalprijs al verdisconteerd.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG VAKANTIEWONING

Herfstvakantie bij het meer van Zell.

Attracties in Zell am See in de herfst

Enkele attracties sluiten tijdens het tussenseizoen in de late herfst. Veel activiteiten kunnen echter tot ten minste eind oktober worden bezocht. De openingstijden zijn vaak afhankelijk van het weer. Hoe langer het mooi weer is, hoe langer de attracties open zijn.

Attracties die in het najaar van 2022 open zullen gaan:

 • Strandbad Zell am See – eind september 2020
 • Hochgebirgsstauseen Kaprun – midden oktober 2022
 • Sigmund Thun Klamm – eind oktober 2022
 • Dierentuin Ferleiten – eind oktober 2022
 • Leogang Tentoonstellingsmijnen – eind oktober 2022
 • Krimml watervallen – eind oktober 2022
 • Boottocht op de Zeller See – begin november 2022

Hoelang is de Zomerkaart geldig?

De zomerkaart is geldig tot en met 31 oktober 2022. Dat betekent dat u ook tijdens uw herfstvakantie in Zell am See in 2022 van vele voordelen kunt genieten. Alle vakantiewoningen die wij verhuren met de Zell am See – Kaprun Sommer Card vindt u hier.

Hier vindt u ook een complete lijst van de partnerbedrijven van de Zell am See – Kaprun Sommer Card.

Zell am See met bergachtergrond in een herfstige stemming.

Herfstactiviteiten in Zell am See

Wandelen in de nazomer

Morgens opstaan, ontbijten en wandelschoenen aantrekken. Dit is hoe een goede herfstdag begint. Want vooral in de herfst kunt u in Zell am See bij aangename temperaturen een ontspannende wandeling maken.

Wandelroutes voor de herfst:

 • Hohe Tauern Panorama Trail
  • Pinzgauer Hütte – Meer van Zell
  • totaal route
 • Thumersbach rondwandeling
 • Enzianhütte rondwandeling
 • Zeller meer circuit
 • Parcours op grote hoogte

Hier hebben wij de beste wandelroutes met alle details van de omgeving voor u op een rijtje gezet.

Klik hier voor de digitale wandelkaart, waarop u alle opengestelde routes kunt zien. De snelste manier om de wandelroute te bereiken is met de bus: ÖBB

Fietsen in de herfst

Fietsen is een van de mooiste herfstactiviteiten in Zell am See – Kaprun. Wilt u liever een fietstocht naar de Schmittenhöhe maken of gewoon een rondje om de Zeller See? Wat de beslissing ook is, een uitstapje op twee wielen is altijd een goed idee.

De beste suggesties voor fietstochten en alle details vindt u in het blogbericht Fietstochten in Zell am See & Kaprun.

U kunt uw eigen fiets ook veilig thuis laten: Fietsen kunnen worden gehuurd bij het Fahrrad – Center Zell am See of bij Bründl Sports Bikeworld Zell am See. DE BESTE: Onze gasten krijgen 10% korting op de huur. Een overzicht van de bondgenoot vindt u hier.

Fietsen op herfstvakantie in Zell am See met een idyllische sfeer.

Wellnessvakantie in de herfst 2022

Voor onze gasten hebben wij een selectie van accommodaties met wellness en sauna klaarstaan voor de herfst van 2022 in Zell am See. Natuurlijk gelden ook daar onze kortingen voor langdurig verblijf:

Spa Chalet by we rent
Fortuna View by we rent
Chalet Max Panorama by we rent
Lake View Lodges by we rent

Het overdekte zwembad in het recreatiecentrum van Zell am See is perfect om een paar baantjes te trekken. Om alles af te ronden, kunt u daarna naar de sauna gaan. De Tauern Spa in Kaprun is ook een goede plek om heen te gaan voor wie naar ontspanning verlangt.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *