Zell am See-Kaprun

Golfbaan Zell am See


Golf in Zell am See - Kaprun

Een van de mooiste golfclubs van Oostenrijk en niet zonder reden lid van de “Leading Golf Courses” – de Golfclub Zell am See – Kaprun.

2 x 18 holes met een fantastisch panorama op de gletsjer “Kitzsteinhorn” en de omliggende bergen doen het hart van elke golfer sneller slaan. De op het zuiden gelegen baan “Kitzsteinhorn” (par 73) speelt iets gemakkelijker dan de kampioenschapsbaan “Schmittenhöhe” (par 72) en staat ook hondenbezitters toe hun huisdieren mee te nemen op de baan.

Na het golfen staan er lokale lekkernijen op het menu in het restaurant. Op het zonneterras kunt u de golfervaring tussen gletsjer, berg en meer bekijken en de beste shots van de ronde analyseren.

Golfbaan “Schmittenhöhe”

golfbaan Zell am See

De kampioenschapsbaan “Schmittenhöhe” van de Golfclub Zell am See inspireert niet alleen door het toponderhoud en het droomachtige panorama, maar ook door het ontwerp. Verhoogde greens, slim geplaatste bunkers, serieuze waterhindernissen en vele doglegs maken de golfervaring onvergetelijk. Een geweldige par 72 baan die werkelijk alles heeft!

Golfbaan “Kitzsteinhorn”

Golfbaan Zell am See

Zoals de naam van de 18-holes baan van Golfclub Zell am See doet vermoeden, bieden de holes een fantastisch uitzicht op de nabijgelegen gletsjer “Kitzsteinhorn”. Gedeeltelijk brede fairways en open greens maken de baan makkelijker te bespelen dan de championship course, maar op de backnine wachten valkuilen, zoals op de 10e hole – de signature hole van de baan: een dogleg par 5 met een halve eiland green maken de approach een echte uitdaging!

Na 9 holes komt u direct langs het clubhuis en kunt u voor de tweede helft een verfrissing halen in het golfrestaurant!

Greenfee prijzen, aanvangstijden & andere informatie

Golf in Zell am See

Hier zijn de links voor het golfplezier in de Golfclub Zell am See – Kaprun:

Adres: Golfstraße 25, 5700 Zell am See
Contact: welcome@golf-zellamsee.at
+43 6542 56161-0

Voor vragen – KLIK HIER

Ben je nog steeds op zoek naar de perfecte accommodatie voor jouw vakantie in Zell am See-Kaprun?
Klik hier voor onze vakantie appartementen & chaletsLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *